Tuki- ja kotipalvelut

Apua arkeen kaikenikäisille!

Voit tilata minulta asiakaslähtöistä, luotettavaa ja kiireetöntä tuki- ja kotipalvelua Yli-Iin alueelle!

Kotona asumisen tukipalvelu 

Kauneus ja hyvinvointi Linnea on rekisteröity Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointi alueen sosiaalihuollon tukipalveluiden tuottajaksi. Toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa.

Tukipalvelua voi saada arvolisäverottomasti mm. korkean iän, sairauden, vamman, vaikean elämäntilanteen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Palvelu voi olla säännöllistä esim. viikoittain tai kuukausittain tai vain kertapalvelu.

Palveluina muun muassa:  

  • siivous, vaatehuolto, kylvetysapu, ulkoilu, asiointiapu, osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävä ja tukeva palvelu, kotona tapahtuva ruuanlaitto ja leivonta sekä kevyet pihatyöt.

Asiakas ei tarvitse arvolisäverottomaan palveluun mitään erityistä todistetta, esim. lääkärintodistusta.  Arvio palvelun oikeuteen tehdään asiakkaan kanssa yhdessä palvelutarpeenarviointikäynnillä, joka on asiakkaalle maksuton. Tukipalveluista tehdään aina kirjallinen palvelusuunnitelma sekä  sopimus asiakkaan kanssa.

Hinta tukipalveluille 32,25 € / tunti, alv. 0 %. Ei erillisiä matka- tai laskutuskuluja.

  • Voit hakea tukipalvelusta itsellesi myös kotitalousvähennyksen, joka on -60 % työn hinnasta! Yhden henkilön verovuoden kotitalousvähennyksen maksimi on 3 500 € ja omavastuu on 100 €. 
  • Jos läheisesi tukipalvelun ehdot täyttyvät, voit ostaa arvonlisäverotonta palvelua heille myös lahjaksi!  
  • Lisätietoa kotitalousvähennyksestä sekä alv. 0 % -palveluista: www.vero.fi 

Kauneus ja hyvinvointi Linnean omavalvontasuunnitelma: 


Arjen avun kotipalvelu

Jos et ole oikeutettu alv. 0 % -tukipalveluun, voit tilata arvonlisäverollista kotipalvelua itsellesi tai läheisellesi. 

Palveluina muun muassa:

  • virkistyspalvelut, ulkoilu ja ystävätoiminta, asiointiapu esim. kauppa- ja lääkärikäynnit, kylvetys, kotisiivous ja pyykkihuolto, ruuanlaitto ja leivonta asiakkaan apuna, kevyet pihatyöt ja lastenhoitoapu

Hinta 40 € / tunti, sis. alv. 24 %. Matkakulut sisältyvät hintaan Yli-Iin alueella.

Säännöllisille asiakkaille lasketaan oma tarjoushinta. Palvelutarpeen arviointikäyntikeskustelu on aina maksuton. Kotipalvelusta tehdään aina kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa.

  • Arvonlisäverollisista palveluista on mahdollista hakea myös kotitalousvähennystä, joka on -60 % työn hinnasta! Yhden henkilön verovuoden kotitalousvähennyksen maksimi on 3 500 € ja omavastuu on 100 €. Lisätietoa: www.vero.fi 
  • Palveluaika arkisin ma-pe klo: 9:00 - 18:00.
  • Voit ostaa kotipalvelua myös lahjakortille ja ilahduttaa läheistäsi!