Hoitolan tuotteet

Denova Pro

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella ja tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä. Denova Pro on myös palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

 Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. 

Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu ja tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.

 www.denovapro.com 


Bielenda

Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka on perustettu 1990. Sarja suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimasta olemme poimineet valikoimaamme valikoidusti kysytyimpiä tuotteita. Jos valikoimastamme ei löydy haluamaasi tuotetta, ilmoittele meille niin tilaamme tuotteet seuraavassa erässä. Tuotteita ei testata eläimillä. 

www.bielenda.pl


Paese

Paese on ammattimeikkaajien suosittelema, korkealaatuinen ja ihoasi hoitava meikkisarja Puolasta. Paese yhdistää meikeissään huippulaadukkaat pigmentit ihoa aidosti hoitaviin ainesosiin. 

Tuotteissa on hoitavina ainesosina mm. vitamiineja, hyaluronihappoa, keramideja, mineraaleja ja luonnonöljyjä. Kaikki tuotteet on testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Tuotteita ei testata eläimillä. 

www.paesecosmetics.com